Okulumuz Hakkında

Turnagöl İlkokulu
TURNAGÖL MAH. TURNAGÖL KÜME EVLERİ NO: 47/1 KARAYAZI / ERZURUM
Duygu Çoban 05412799539
0
https://turnagolilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

01-Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. 2-İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3-Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır 4-Eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak. 5-Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır. 6-Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesince tercih edilen önder bir kurum olmak. 7-GELECEĞİNİ TAHMİN EDEN DEĞİL, GELECEĞİNİ YARATAN NESİLLER YETİŞTİREN ÖZGÜN BİR OKUL YARATMAK.

MİSYON

1-Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. 2-Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde yetiştirmek. 3-Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. 4-“Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortamlar hazırlamak ve günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim vermektir” 5-Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :2
Öğrenci :33
Derslik :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Öğretim Şekli

Normal öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

09.20-14-40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İle yaklaşık 120 km ilçeye 15 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Turnagöl Köyü etrafı engin dağlarla çevrili düz bir alana kurulmuş bir köydür. Yerel halk hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır. Kış şartları biraz ağır geçse de yolları fazla kapanmamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları